Opleiding/ ervaring

Ik huldig de stelling: leren en werken tegelijk, maar nooit stoppen met leren.

Met ruim twintig jaar individuele en team- begeleiding, train de trainer- opleidingen, loopbaanadvies, NLP (Practitioners en Masters) en werken met opstellingen (Hellinger), EMDR en EFT betekent dat ik snel tot de kern kom en vele effectieve mogelijkheden ken om samen met u of uw team uw doelen te realiseren. Door mijn creatieve kant werk ik visueel met beelden en metaforen. In mijn aanpak ben ik zowel proces- als doelgericht. Ik verbind de wens aan de werkelijkheid en ben daardoor ook praktisch in mijn aanpak.

Omdat ik eventuele traumatische ervaringen (bijvoorbeeld ontslag) en persoonlijke blokkades samen met u snel op kan lossen staan ze de gewenste verandering niet langer in de weg.

Mijn stijl is open en omdat ik een veilige situatie creëer kan ik ook directief en soms confronterend zijn. Maar altijd met een positieve intentie en gericht op vernieuwing en ontwikkeling. En plezier mag!

Trainingen ontwikkel ik bij voorkeur zelf. Ik gebruik de groepsdynamiek om tot resultaten te komen en houd van afwisseling en energie gevende oefeningen. Ook hier staat het resultaat voorop.

Zie voor verdere info mijn LinkedIn