Anna Cohen Stuart

Sinds eind 2009 ben ik gestart met My Wish. Om die dingen te doen die ik graag doe en die ik goed kan. De naam My Wish heeft dus ook te maken met het realiseren van MIJN wens.

Op dit moment voer ik opdrachten uit voor verschillende opdrachtgevers. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan in verschillende sectoren en in verschillende rollen. Ik ben goed bekend met de sectoren: welzijn, (semi-) overheid, onderwijs en bedrijfsleven. Mijn ervaring: personal- en teamcoach, leidinggevende, docent, loopbaanadviseur, consultant en trainer.

Passie
Wat is er mooier dan het jezelf ver werkelijken? Laten zien waartoe je in staat bent, wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt? Om dat te bereiken is het voor individuen en teams soms nodig gedurende enige tijd aan zichzelf of hun professionele / persoonlijke aanbod te werken.

Daarvan maak ik mijn werk. Mens en werk, dat is mijn onderwerp. Jezelf realiseren en met optimaal zelfbewustzijn en lef jezelf in de wereld zetten is mijn uitdaging. Laten zien waar jij toe in staat bent, kleur bekennen en gaan voor wat jouw wens in dit leven is. En dit te doen in optimale samenwerking met anderen, daarvoor de volle verantwoordelijkheid nemen en het heft in handen nemen en houden. En alle blokkades die het realiseren van deze doelen in de weg staan overwinnen.

Werken betekent in die zin: alles doen wat mogelijk is om van toegevoegde waarde te zijn voor jezelf en je omgeving. Dat is dus veel meer dan werk alleen!!

 

Wilt u meer weten over mijn opleiding en ervaring?

Bij de links vindt u mijn LinkedIn pagina.